DONER DREAM EINDHOVEN

DONER DREAM EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Dream Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 19:34 Jammer dat het koud was en niet gaat 100.- voor niks betaald . Zand in me eten
15 mei 2022 om 21:01 Super lekker, super vers en ook warm. Zeker een aanrader.
13 mei 2022 om 10:41 The food is amazing but they don’t pay attention to notes. We ask without salad and herbs but they didn’t notice.
8 mei 2022 om 2:38 We order doner chicken and it was really good
3 mei 2022 om 19:36 Heerlijk eten! Alles meer dan voldoende en lekker knapperig, vers en warm.
1 mei 2022 om 22:32 Ver uit de lekkerste kapsalon, die ik tot nu toe heb gegeten. Groot verschil is; Franse frietjes i.p.v. grote kleffe friet, en een mooie rond bak met verse uien en tomaat e.d eroverheen. Helemaal superrrrrr
1 mei 2022 om 22:23 Delicious, fresh and piping hot grill platter delivered faster than indicated. Perfect!
28 apr 2022 om 7:35 Het eten was heerlijk.
22 apr 2022 om 19:24 Zeer snel bezorgd en netjes verpakt. Het eten was warm, vers en heerlijk. De mixed grill precies goed gekruid en van goede kwaliteit vlees. Dunne, krokante frietjes, pita en een kraakverse salade. Fijn ook standaard extra sausjes erbij. De beste!
21 apr 2022 om 12:51 De beste Durum doner kip (super) die ik ooit heb gehad. Goed gerold, flink gevuld, puur. Snel bezorgd dus goed op temperatuur. De groenten er in nog vers en knapperig ipv verlept. Top vond ik het.
16 apr 2022 om 18:26 Eten was compleet, smakelijk en warm, dus helemaal goed.
14 apr 2022 om 0:58 Heel lekker eten